Akbaba Çardak Sanat Evi Sergisi Açıldı
Akbaba Köyünde "Çardak Sanat Evi " Sergisi Hizmete Girdi

Akbaba Köyünde hizmete açılan "Çardak Sanat Evi" sergisinde Ressam Bahattin ODABAŞI misafirlerine "hoş geldiniz" dedikten sonra şöyle devam etti; "ilk kez Akbaba Köyünde içimizden gelerek Resim ve Heykel yapmaya başladık, sonra kendimize bir çardak yaptık. Şimdi adını "Çardak Sanat Evi" dediğimiz bu yerde Resim, Heykel ve köyde yapılan Elişleri sergisini yaptık."

Sergiye katılan misafir sanatçılar; Tuğba YAZICI, Ramiz AYDIN, Basri ERDEM, Ahmet ÖZOL, 29 Mart Yerel seçimlerinde DSP'den Beykoz Belediye Başkan Adayı Süha PEKKİP, Akbaba Köyü Muhtarı Yüksel KILIÇ, Beykoz Vakfı Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Sinan AKBAŞAK , Belediye meclis üyleri ve Yerel Basın Mensupları ile bir çok konuk katıldı.

Beykoz Akbaba Köyünde merkezde bulunan köy kahvesinin bahçesinde kurulan "Çardak Sanat Evi" sergisi 1-10 Ağustos 2009 tarihlerinde 16:30-20:30 saatleri arasında gerçekleşecektir. Sergi alanında sergilenecek olan eserlerden; Resim dalında Bahattin ODABAŞI, Mustafa BERKSU, Yüksel ERASLAN'ın, Heykel dalında Mustfa BERKSU, Cemal DEMİR'in, El İşleri dalında Nedret ONAY, Cafer ÜNLÜ, Nevzat GÜNEY'in eserleri sergilenmektedir.

Açılışta müzikleri Beykoz'un tanınmış sanatçısı Memoli yaptı.






