Beykoz Trakyalılar Derneği Beykoz Şehitlik Hatıra Ormanı
Beykoz Trakyalılar Derneği Beykoz Şehitlik Hatıra Ormanı

Beykoz Trakyalılar Derneği, Beykoz Riva yolu üzerinde şehitler anısına 1500 ağaç dikti. Trakyalılar Dernek Başkanı Sacit KAYA şehitler anısına dikilen ağaçların bulunduğu alan çok yakın bir zamanda da şehitlik çeşmesi yapacaklarının sözünü verdi.

Beykoz da bugüne kadar teröre 33 şehit verildiği ve bu şehitlerin anısına ağaç dikiminin yapılıp hatıra ormanı oluşturmaya çalışılıyor. Sacit KAYA, ağaç dikim törenine şehit babaları İlhami ŞİŞMAN, Muzaffer KILIÇ, Yılmaz AKGÜL, Hasan YÜKSEL ve şehit eşi Hülya GÜNEŞDOĞDU'nun katılımı ile Trakyalılar Derneği Şehitlik Ormanı'nı gerçekleştirdiklerini söyledi.

Ayrıca kampanyalarına büyük ilgi gösteren Acarlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İsmet ACAR'a teşekkür ederek, "şehitler anısına başlatmış olduğumuz hatıra ormanına sahip çıkalım" diyerek "sizde bir fidan dikmek ister misiniz?" kampanyasının 2. olan Beykoz Trakyalılar Derneğinin şehitlik ormanını oluşturmanın huzuru ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Şehit ailelerinin yanında Ferit İnal Lisesi öğrencilerinin de katılım gösterdiği ağaç dikimi töreni sonunda Sacit KAYA'nın dinlenme tesislerinde öğrenci ve katılımcılara köfte ekmek ikramı ile devam edildi.





