23 Nisan Beykoz'da Coşkuyla Kutlandı

23 Nisan Beykoz da Coşkuyla Kutlandı
Beykoz Belediyesi ve Beykoz Kaymakamlığı'nın ortak düzenlediği Tören Beykoz'da renkli görüntülere sahne oldu.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi Beykoz'da da coşkuyla kutlandı. Beykoz Belediyesi Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşımızın okunması ile başlandı. Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN, Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK başta olmak üzere mülki amirlikler, Siyasi Parti ve STK temsilcileri Atatürk Anıtına çelenk koydu.

Dünyanın tek çocuk bayramı olan bu mutlu gün kapsamında makamını Küçük Başkan Serkan SATIR'a bırakan Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK, "Bir günlük oturduğunuz bu makamlara inşallah gün gelir daimi oturursunuz" dedi.
Çelenk töreninin ardından Elmalı İlköğretim Okulu öğretmen ve öğrencilerini makamında kabul eden Başkan ÇELİKBİLEK, öğrencilerden Serkan Satır'a Başkanlık makamını devretti. ÇELİKBİLEK, Küçük Başkan'a yapmak istediği çalışmaları ve taleplerini sordu. Beykoz'da eğitim ve öğretim alanında yapılan çalışmalara hız verilmesini ve köy okullarının sorunlarının giderilmesini isteyen Küçük Başkan SATIR, programa katılanlara da teşekkür etti.

Beykoz'da Rengârenk 23 Nisan Kutlamaları
Anadoluhisarı Spor Akademi Stadı'nda gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, ilçedeki ilköğretim okulları ve 3. Uluslararası Beykoz Çocuk Festivali dolayısıyla Beykoz'da bulunan Rusya ve Macaristan öğrencilerinin katılımıyla rengârenk gösterilere sahne oldu.
Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN ve Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK'in hazır bulunduğu törene çocukların gösterilerini izlemeye gelen aileler ve vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Geçit töreni, şiirler, şarkılar ve yabancı misafirlerin halkoyunlarından oluşan programı, çocuklarını yalnız bırakmayan aileler de ilgiyle takip etti.
Dünyanın tek çocuk bayramı olan 23 Nisan'ın tüm çocukları biraraya getiren ve kenetleyen bir organizasyon olduğunu ifade eden Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK, program sonunda öğretmen ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|




