Yazdır
PDF

BBP’den “Kardeşin Kardeşe Birlikte Yardım Zamanı” Kampanyası

Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfMükemmel 
Beykoz Haberleri

BBP'den "Kardeşin Kardeşe Birlikte Yardım Zamanı" Kampanyası

bbp_yardim_2

Beykoz BBP İlçe Teşkilatı Şehit liderleri Muhsin YAZICIOLU'nun eşi Gülefer YAZICIOĞLU'nun başlatmış olduğu "Kardeşin Kardeşe Birlikte Yardım Zamanı" isimli kampanyası için 23 Ekim 2010 Cumartesi günü Saat 19.30'da Beykoz Belediyesi Konferans salonu'nda bir araya geldi.

Programa BBP Beykoz İlçe Başkanı Özer GÜNEŞ, BBP Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Sayın Muhittin AÇICI, İ.H.H. Vakfı Genel Başkanı Sayın Bülent YILDIRIM, İHH Genel Sekreteri ve İstanbul İl Sekreteri Tolga ARAL katıldılar

bbp_yardim

BBP Beykoz İlçe Başkanı Özer GÜNEŞ:

İlçe Başkanı ÖZER GÜNEŞ yapmış olduğu konuşmasında: "En zor günlerimizde fedakârlıktan kaçmadan bize yardımlarını esirgemeyen Pakistan halkının, Türk halkının desteğine ihtiyacı vardır bu beklentiye cevap vermek amacıyla başlattığımız bu kampanya kapsamında düzenlemiş olduğumuz konferansımıza katılım sağlayarak göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ederiz" diyerek sözlerini tamamladı.

İstanbul İl Başkan Yardımcısı: Muhittin AÇICI

Pakistan izlenimlerinden bahseden AÇICI, halkın çok fakir olduğunu, yiyecek ekmeğe ve barınacak eve ihtiyaçları olduğunu söyleyerek konuşmasına şöyle devam etti: "Pakistan ziyaretimizde gördük ki Pakistan halkı çok zor durumda, bizde ne yapabiliriz, nasıl yardım edebiliriz diye düşünmeye başladık. Bu nedenle Pakistan'a 5 adet köy kurmaya karar verdik, bunlardan birine şehit liderimiz Muhsin YAZICIOĞLU'nun adını vereceğiz, ve diğer dört köyümüzün isimleri M.Akif ERSOY, Aliye İzzet BEGOVİÇ, Hoca Ahmet YESEVİ ve Şeyh Şamil köyleri olacaktır. Bu köyleri kurarak evsiz kalan Pakistan halkına yardımda bulunacağız, bu nedenle sizlerden Pakistan halkına yardım elinizi uzatmanızı istiyoruz. Ülkemizde o kadar çok israfın olduğu düşünülürse, ülkemiz milyarlarca lirayı sigaraya verirken ve devlet milyarlarca lirayı sigaradan kaynaklanan hastalıkların tedavisine ayırırken, milyonlarca liralık yemek çöplere dökülüp israf olunurken, 5 liralık bir yardımı halkımız çok görmemeli ve zor durumdaki Pakistan halkına yardım elini uzatmalı, bunun gururunu yaşamalıdır. Bu kampanyaya Avea ve Turkcell GSM operatörlerinden Birlik yazıp 3072'ye gönderildiğinde 5 TL yardımda bulunabiliriz. Bun amaçla herkesi ister SMS yoluyla ister açılan banka hesaplarına para yatırmak yoluyla yardıma çağırıyoruz" dedi.

bbp_yardim_1

İ.H.H. Vakfı Genel Başkanı: Bülent YILDIRIM

Gazze'ye ve dünyanın neresinde olursa olsun yardıma ihtiyacı olan insanlara yapmış olduğu yardım kampanyalarıyla adını duyurmuş olan YILDIRIM, Gazze'ye yapılan yardım sırasında BBP mensuplarının ve kendilerinin ne kadar fedakârlıklarda bulunduklarını anlattı ve daha sonra merhum Muhsin YAZICIOĞLU ile ilgili hatıralarını anlattı. Pakistan halkına yardım için Büyük Birlik camiasının dün Gazze'de olduğu gibi bugünde Pakistan için milli duyarlılık gösterdiğini ve tüm halkımızın bu yardıma duyarlı olmasını istedi.

Programın sonunda Pakistan halkı için çok sayıda kişinin SMS yoluyla yardım ettiği gözlendi.


Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Son Yorumlar

Özgün Haber Beykoz Gazetesi Yorumları

Etiketler

beykoz beykoz tapu

Powered by RafCloud

Sosyal Ağlar

Özgün Haber Beykoz - Facebook     Özgün Haber Beykoz - Twitter