Beykoz'daki Tüm Giresunlular Fahri Üyemizdir.
Beykoz'daki Tüm Giresunlular Fahri Üyemizdir.
Beykozlu Giresunlular Derneği'nde göreve gelen yeni yönetim Kavacık Fatih Sultan Mehmet Caddesi'ndeki yeni dernek merkezinin açılışında konuklarını ağırladı.

Açılış kutlamalarında kemençe eşliğinde horon oynanırken konuklara Giresun'un sembolü olan fındık ve çeşitli ikramlar yapıldı. Gün boyu süren açılışa Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK ve bazı sivil toplum örgütü yöneticileri katılarak yeni yönetime başarı dileklerinde bulundular.

60 Bin Giresunlu Fahri Üyemizdir.
Dernek Başkanı Hasan KARAKAYA yeni dernek merkezi ve projeleri hakkında basına; "Herkesin özlediği bir ortam yakaladık. Eğitim ve Kültür çalışmalarımızın yanı sıra Beykoz'un kanayan yarası "Mülkiyet"le ilgili önemli çalışmalarımız var. Yönetim olarak belli bir siyasi görüşe ağırlık vermiyoruz. Halkla İlişkiler ve Eğitim Birimlerimizi oluşturduk. Bazı kuruluşlarla ortak çalışmalarımız olabilir. Siyasi parti ziyaretlerinde bulunduk. Kahvehane formundan çıkıp, proje üreten ve ekip çalışmasına yatkın bir üye profili yaratıyoruz. Beykoz'da yaşayan 60 bin Giresunlu'yu derneğimizin fahri üyesi olarak kabul ediyoruz. Üyelik sistemimizde bazı değişikliklere giderek, "Sosyal Üyelik" ve "Genel Kurul Üyeliği" olarak iki kategori altında adlandırdık." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Beykozlu Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;
(Başkan) Hasan KARAKAYA, (Başkan Yardımcıları) Songül EMANET, Eren VURAL, Ziya GÜMÜŞ, Mustafa DURSUN, Hakkı MELİKOĞLU, (Genel Sekreter) Hayrettin KURTOĞLU, (Muhasip) Zafer SAĞIR, (Üyeler) Mesut DENİZ, Âdem ARSLAN, İshak MEMİÇ, Murat MİNİÇ, Hayrullah SAĞIR.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|





Yorumlar
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için