Yazdır
PDF

Beykoz Spor'da Yeni Takım Moral Depoladı

Kullanıcı Değerlendirmesi: / 0
ZayıfMükemmel 
Beykoz Haberleri

Beykoz Spor'da Yeni Takım Moral Depoladı
TFF 2. Lig 1. Klasman Grubu'nda ikinci yarı hazırlıklarını tamamlayan ve yapılan 17 transferle takımı yenileyen Beykoz Spor 1908 A.Ş. Futbol Takımı İBB Koru Tesisleri'nde verilen moral yemeğinde, kenetlenerek çıkışa geçeceği mesajı verdi.

beykozspor_zeki_1

Başkan Zeki AKSU yönetimindeki yönetim kurulu, teknik heyet, futbolcular ve basın mensuplarının bir arada olduğu yemekte camia olarak, yeni kurulan takımın ligin dibinden kurtulup tırmanışa geçerek ligde kalacağı yönündeki inanç vurgulandı.

beykozspor_zeki__2

Beykoz'un Tarihine Geçeceksiniz.
Başkan Zeki AKSU futbolculara hitaben yaptığı konuşmasında; "102 yıllık kulübümüze çok değerli isimler geldi, geçti. Herkesin ümidini kaybetmeye başladığı bir zamanda sizlerin bu takımı son sıradan alıp yukarılara taşıyacağınıza ve Beykoz'un tarihine adınızı altın harflerle yazdıracağınıza yürekten inanıyorum. Bunu da gittiğiniz her yerde gururla anlatacaksınız." sözlerine yer verdi.

beykozspor_zeki__3

Belediye Başkanımızdan Sözünü Tutmasını Bekliyoruz
Yemek sonrası takım kampa girmek üzere tesislerden ayrılırken, Başkan Zeki AKSU ve yöneticiler basın mensuplarıyla genel durum ve gündem hakkında bir süre sohbet etti. Zeki AKSU, Eski futbolculara olan borçların ödendiğini ve yeni bir dönemin başladığını, bu süreçte 17 transfer yaparak yepyeni bir takım oluşturduklarını belirtti. Kulüp binasının tamamlanması için yasal bir engel bulunmadığını, sadece kaynak sıkıntısından dolayı gecikme yaşandığının da altını çizen AKSU, sponsor bulma çalışmalarının devam ettiğini, Belediye Başkanı'nından da ekstra bir destek istemediklerini, sadece verdiği bazı sözleri yerine getirmesini beklediklerini ifade etti.

beykozspor_zeki__4

ALİÇO: "Güzel Günler Yakın"
Kulüp yönetimine girdiğinden beri renkli kişiliği ve pozitif enerjisiyle tanınan Ali KARAGÜZEL de; "Kötü günleri geride bıraktığımızı ve moral açısından iyi duruma geldiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımız henüz kaynaşma sürecinde. Yönetim olarak dedikodulara kulaklarımızı tıkadık. Omuz omuza verip bu takımı hak ettiği yere getireceğiz." şeklinde bir değerlendirmede bulundu.

Yorum ekle

Güvenlik kodu
Yenile

Son Yorumlar

Özgün Haber Beykoz Gazetesi Yorumları

Etiketler

beykoz beykoz tapu

Powered by RafCloud

Sosyal Ağlar

Özgün Haber Beykoz - Facebook     Özgün Haber Beykoz - Twitter