İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Yıl Sonu Gecesi

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nden Yıl Sonu Gecesi
Beykoz Kaymakamlığı ve Beykoz Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşen, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 24 Kasım'dan itibaren start verilen öğretmenlerden oluşan koro gurubu, 08.06.2010 tarihinde, Ahmet Mithat Efendi Feridun Karakaya Sahnesi'nde Beykozlu izleyicileri ile buluştu.

Kokteyl ile başlayan Programda Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN, Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK, İlçe Mili Eğitim Müdürü Neşat YAYLA, Belediye Başkan Yardımcısı Nevin ÇALIŞKAN, Okul Müdürleri, Öğretmenler, Basın Mensupları ile birçok izleyici katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA'dan Türkü Ziyafeti
Öğretmenler Topluluğu Korosu büyük bir ilgi ile izlenirken seyircilerin de eşliği ile türküler kulaklarda çınladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA gecede kısa bir konuşma yaptı. YAYLA konuşmasında Katkılarından dolayı Beykoz Kaymakamı ve Belediye Başkanına teşekkür etti. Ayrıca önümüzdeki yeni eğitim yılı için Beykoz'da bütün okullarda anasınıfları olacağını, eğitim alanında Beykoz Belediyesi'nin 300 Bin TL destek olduklarını belirtti. Program içerisinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA ayrıca tüm katılımcılara Türkü ziyafeti verdi.

Güzel Seslerin Daha da Çok Duyulması Gerekiyor
Neşat YAYLA'dan sonra konuşma yapması için Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK sahneye davet edildi. ÇELİKBİLEK: "bölgemizde böyle güzel bir ekip olduğunu bilmiyordum, böyle güzel bir ekibe sahip olduğumuz için çok mutlu oldum. Bu güzel seslere sahip koro ekibi için bir klip çekilmesi gerektiğini düşünüyorum ve kendi adıma bu konuda gereken desteği vereceğimi belirtiyorum" diyerek İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşat YAYLA'yı sahnedeki cesaretinden dolayı tebrik etti.

Önümüzdeki Eğitim Yılında Beykoz'da Her Okulda Anasınıfları Açılacak
Beykoz Belediye Başkanı ÇELİKBİLEK'ten sonra konuşmasını yapmak üzere Beykoz Kaymakamı Aydın ERGÜN mikrofona davet edildi. ERGÜN: "24 Kasım'da ilk adımları atılan bu proje görüyoruz ki çok kısa bir sürede çok yol kat etmiştir. Böylesi güzel bir ekibe önderlik yapan İlçe Milli Eğitim Müdürümüzü tebrik ediyorum. Ama şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, bu kadar güzel bir ekibin Beykoz'da tanıtımı çok eksik kaldığını düşünüyorum. Tanıtımlar daha da iyi yapılabilirdi. Önümüzdeki yıllarda bu eksiklerin giderileceğini umuyor gerçekleşecek festivallerde Öğretmenler Topluluğu Korosu'nu görmek istiyoruz. Bu arada sahneyi program için sağlayan Coşkun TOSUN'a da teşekkür ediyorum" diyerek Eylül ayında her okulda anasınıfları için derslikler açılacağını, eğitim için bunun çok önemli olduğunu vurguladı.











Program son olarak Halk Eğitim Merkezi, Halk Oyunları Ekibi'nin folklor gösterileri ile son buldu.
| < Önceki | Sonraki > |
|---|




