Yıllardır Beklenen Beykozspor 1908 A.Ş ile Zeki AKSU Yönetimindeki Beykozspor Kulübü Derneği Birleşti
Beykoz'da Birleşme Sağlandı.

Yıllardır konuşulan Beykoz 1908 A.Ş ile Beykoz Spor Kulübünün Birleşmesi nihayet gerçekleşti. Görevine yeni başlayan Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek yıllardır Beykoz Kamuoyunda konuşulan Beykoz 1908 A.Ş futbol takımıyla Beykoz Spor Kulübü Derneği'nin himayesinde bulunan Basketbol Takımını Birleştirdi.

1908 AŞ'nin Hisselerinin %95'i Beykoz Spor Kulübü Derneği'ne Devredildi.
Hisseleri elinde bulunduran Beykoz Belediyesi, 1908 A.Ş'yi başkanlığını Zeki AKSU'nun yürüttüğü Beykozspor Kulübü Derneği'ne devretti.
Yaklaşık 10 yıl önce basketbol ve futbol şubelerinin ayrılmasıyla iki ayrı kulüp olarak yoluna devam eden Beykoz Spor Kulübü Derneği ve Beykoz 1908 A.Ş Belediye Başkanı Sayın Yücel ÇELİKIBİLEK'in isteğiyle Zeki AKSU başkanlığındaki Beykoz Spor Kulübü çatısı altında birleşti.

BEYTAŞ tesislerinde düzenlenen basın toplantısında
Beykoz Spor Kulübü Başkanı Zeki AKSU:
"1999 yılında Tepe Grubu'nun futbol şubesini alarak şireket haline getirmesiyle iki ayrı kulüp olarak devam kararı alan Beykoz Spor Kulübü Derneği Belediye Başkanı Sayın Yücel ÇELİKBİLEK'in de isteği ve desteği sayesinde benim başkanlığım altında yeniden bir ataya gelmiştir." dedi.
Herkesin Desteğini İstiyoruz.
AKSU konuşmasına "Bugünden itibaren Beykoz'umuzun başarısı için yönetim kurulumuza yeni katılan arkadaşlarla el ve gönül birliği ederek hem futbol hem de basketbolda Türk sporuna hizmet edecek sporcular yetiştirerek her iki branşta da iddiası olan takımlar yaratmak istiyoruz. Bu zor görevde tüm Beykozluların, maddi manevi desteklerini bizden esirgemeyeceğinden eminiz" diyerek konuşmasını bitirdi.
Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK;
"Spor Siyasete Alet Edilemez"

Beykoz Belediye Başkanı Yücel ÇELİKBİLEK: Türk Sporuna hizmet eden Beykoz'un iki takımının birleşerek Beykoz Spor Kulübü Derneği çatısı altında profesyonel çalışmalarına devam etmeleri kararı alınmıştır. Türk futbol tarihinde üstün başarılar kazanarak adından söz ettirmiş Beykoz 1908 A.Ş. Futbol Takımı ve Baketbol'un gelecekteki yıldızı Beykoz Spor Kulübü Baketbol takımı'nın bu birleşmeyle daha büyük başarılara imza atacağı kanaatindeyim. Sportif koordinasyonun daha sağlıklı yapılanması ve profesyonel çalışmaların tek elden yürütülmesi açısından büyük önem arz eden bu kararın tüm spor camiasına ve Beykozlulara hayırlı olmasını diliyorum. Futbol ve Besketbol'da şimdiye kadar ülke sporuna sayısız futbolcu ve basketbolcu yetiştirmiş iki kulübün, bundan sonra da başarılı sporcular yetiştirerek Türk Sporuna katkı sağlaması tek temennimizdir. Sporda günlük hedefler peşinde koşanların değil, ufkunu geniş tutan ve gelecek planları olanların başarılı oldukları çok defa görülmüştür. Beykoz Spor Kulübü'nün de büyük hedefler peşinde ilerleyerek, üstün başarılar kazanarak göğsümüzü kabartacağına inanıyoruz" dedi.





Yorumlar
RSS beslemesi, bu iletideki yorumlar için